Mostrando los resultados de 1 a 3 de 3

15-10-2019 XV Edición de la Mostra Agroalimentària i Comercial d´Alcàsser “Alcàsser, sabers i sabors”

 

Desde el Ayuntamiento de Alcàsser ya tenemos a punto la XV EDICIÓN DE LA MUESTRA AGROALIMENTARIA y COMERCIAL De ALCÀSSER, y tras diversas reuniones expondrán sus
productos, servicios y gastronomía un total de 48 participantes entre comercios, entidades, asociaciones, bares y restaurantes de la localidad.

Desde el área de Promoción Económica, consideramos que cada euro invertido en la Muestra Agroalimentaria “Alcàsser, Saberes y Sabores” vuelve a repercutir directamente en la dinamización de nuestros comercios y entidades locales y por tanto en beneficio de todo el pueblo. Este fin de semana nuestras calles y plazas se convierten en el mejor escaparate de Alcàsser, mostrando la hospitalidad que siempre ofrecen los alcassers y alcasseres a todos los visitantes.


 

22-12-2018 En Nadal compra i guanya al Mercat Municipal

Gran sorteig de 12 caixes de Nadal entre la clientela que ha acudit a comprar al mercat Municipal del 15 de novembre fins el 22 de desembre.

21-12-2018 EL MILLOR NADAL EN ALCÀSSER

A partir del 22 de desembre a la Plaça del Castell totes les families podreu gaudir d'una especial Fira Nadalenca: unflables, llits elàstics i altres atraccions molt divertides.

15-10-2018 XIV Edició de la Mostra Agroalimentària i Comercial d'Alcàsser,

Àrea de Promoció Econòmica

Nota de premsa XIV Mostra “Alcàsser, Sabers i Sabors”

 


Els dies 9, 10 i 11 d’noviembre Alcàsser celebrarà la XIV edició de la MOSTRA AGROALIMENTÀRIA i COMERCIAL “SABERS I SABORS”.


La Regidoria de Promoció Econòmica, ha contant amb l’estreta col·laboració de l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Alcàsser – AECA, associació que aglutina gran part dels comerços locals. Aquesta col·laboració ha fet possible superar la participació d’anys enrere, amb mes de 60 expositors: 30 comerços, 17 entitats i 15 estands gastronòmics.

Continuant amb la campanya de dinamització del comerç local, encetada fa uns mesos amb diverses accions, s’han gravat als comerços, bars i restaurants que participen en l’edició 2018 uns vídeos promocionals individualitzats de curta durada. Estos breus vídeos tindran gran difusió en les xarxes socials al llarg dels dies previs a la Mostra i la seua finalitat és la de continuar posant en valor les característiques que li són pròpies, com l’atenció personalitzada al client, qualitat i servei de proximitat.

Els comerços, associacions, entitats, bars i restaurants, tots ells són motors de l’economia local, atès que tot els es s’inverteix en ells, torna a revertir en l’economia local d’Alcàsser. Esta XIV Edició serà un magnífic escaparate per a donar a conèixer el millor dels seus productes, serveis i gastronomia, amb la gran hospitalitat dels alcassers i alcasseres a tots els visitants.

Al llarg de tot el cap se setmana s’han organitzat un fum d’activitats per a majors i menuts: actuacions musicals de l’Escola de Música Sta. Cecília; Taller Artesanal de Fang per als menuts; Performance de l’Alumnat del Taller Municipal de Teatre; emetrem en directe el programa de ràdio “Somos Así” de l’emissora Gestiona Ràdio València 107.1 FM; i un simulador de bolcada de cotxe de l’Autoescola Galera ens demostrarà la importància de la seguretat al volant.


Viurem la recreació d’un Mercat Medieval, a càrrec de la empresa Balconet, amb gran experiència en grans fires medievals. Al llarg del cap de setmana conviurem amb artesans, mercaders, joglars, teatre de carrers, cercaviles musicals, i un gran espectacle per al dissabte per la nit que encantarà a grans i menuts.


Cal destacar la gran oferta gastronòmica que acompanya a la Mostra 2018. Gaudirem de l'espai gastronòmic “Del Tros al Plat”, patrocinat pel Patronat Provincial de Turisme de València, on els bars, restaurants, forns tradicionals i entitats del municipi ens oferiran la millor cuina amb plats tradicionals i tapes que seran del gust de tots els públics

I diumenge 21 a les 11 h tindrà lloc la IV edició del Concurs Gastronòmic “Sabors del Món” en l’edifici històric del Mercat Municipal, recentment restaurat. Els premis per als guanyadors estaran dotat de targetes regal de Caixa Popular per a comprar exclusivament als comerços locals.